Danielle Harmsen

Op mijn achtste ben ik begonnen met tennissen bij L.T.C. Heerenduinen. Daarna ging ik naar L.T.C Brederode waar ik vanaf mijn 10e t/m 17e heb gespeeld. Naast de trainingen op Brederode volgde ik de bondstrainingen van district Haarlem onder leiding van Jan Brand.
Vanaf mijn 17e ben ik bij Amstelpark in Amsterdam gaan trainen, o.a. bij Dennis Schenk, Huib Troost, Dick Suijk en Dennis van Scheppingen. Tussendoor heb ik een uitstapje naar Popey Goldstar gemaakt. Een fusie zorgde ervoor dat ik na een aantal jaar weer terugkeerde bij Amstelpark.
Naast de trainingen in Amsterdam heb ik de HBO-opleiding Commerciële Sporteconomie gevolgd aan de Johan Cruyff University. Na het behalen van mijn diploma heb ik vier jaar full-time getennist met als beste resultaat het winnen van vijf Future toernooien in de singel en 33 toernooioverwinningen in de dubbel. Daarnaast werd ik in 2006 Nederlands kampioen in de singel en dubbel.
In 2013 ben ik gestopt met full-time tennis en ben ik een aantal opleidingen gaan volgen om mij te specialiseren in conditietraining (Fitvak A + B, Trainer Hormoonfactor, Cursus conditietraining Topsport). Ik ben ik in 2013 begonnen met het geven van conditietraining aan een fulltime speelster. Ik merkte al snel dat mijn passie bij het geven van conditietrainingen lag en wilde dit verder gaan ontwikkelen. Ook ben ik 2013 begonnen met werken bij Amstelpark, waar ik naast conditietrainingen ook tennistrainingen heb gegeven. Ik ben hier ruim 3,5 jaar in dienst geweest.
Momenteel geniet ik nog steeds van het tennisspel en speel ik nog competitie in Nederland (TC, Zandvoort) Duitsland (RTC. Ratingen) en Frankrijk (La roche sur yon)..

Phone: 023 5611440
Fax:
Arnolduspark 16,
2132 CR Hoofddorp